Update vanuit Samagaon

10 jan : We krijgen te horen dat er zich een “krachtige” lawine heeft voorgedaan in BC. De keukentent – bevoorradingstent en onze tent zouden beschadigd zijn en de sherpa’s zijn serieus onder de indruk.

11 jan : Het weer is mooi en we gaan kijken tot 4200m terwijl we de track terug open maken richting BC. Tot onze grote verbazing is er niet veel sneeuw gevallen, is er al veel sneeuw gesmolten en/of gesetteld. We zijn van oordeel dat het mogelijk kan zijn BC te bereiken. We overleggen met de anderen die het willen “proberen” terwijl A,S,Ch nog steeds comfortabel in KTM zitten… of Phokara of waar dan ook…. Kennelijk zijn er ook enkele privé-trekkersgroepen die de nodige aandacht vragen van A. net zoals zijn dagelijkse Social media.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait