Pakistan voorbereiding

In het voorjaar van 2021 hadden 7 trekkers zich ingeschreven voor het voorbereidingstraject voor Pakistan.

Ze volgende een 4 maand durend voorbereidingsprogramma voor een 13-daagse zware trektocht met een pass-overschrijding boven de 5600m in Pakistan.

Het voorbereidingstraject bevatte;
– Fit-screening: om de sterke & de zwakkere punten van elke deelnemer te leren kennen en aan te passen. Deze screening test zowel de cardiovasculaire conditie, de core-stability en de spierkracht. Daarop volgt natuurlijk een persoonlijk trainingsadvies.

– Hoogte-test: omdat we tot op een hoogte van 5600m zullen trekken, is een hoogte-test onmisbaar zodat we u het beste trainingsadvies kunnen geven, op maat van dit avontuur.

– 2 Workshops: aangezien we goed voorbereid willen vertrekken op deze reis voorzien we 2 workshops. Tijdens de eerste workshop krijgt u advies over de voorbereiding & trainingen. In de 2de workshop gaan we meer praktisch gericht uitleg geven over materiaal, gezondheid & reisinfo.

4 Groepstrainingen: Omdat een groepsgeest in een gezond lichaam past, voorzien we maandelijks een groepstraining aangepast aan het beoogde doel. We houden rekening met de mogelijke corona-maatregelen en zullen daarom de nodige flexibiliteit aan de dag leggen.

De trainingen verliepen super goed en de groep bestond uit heel gemotiveerde mensen die elke maand samen kwamen om te trainen en elkaar beter te leren kennen. Spijtig genoeg was er veel onzekerheid toen een derde covid golf Pakistan trof. Toegang tot het land werd verstrengd en quarantaine werd opgelegd. Dit was een druppel die de emmer deed overlopen en daarom annuleerde thewildlinger de reis om ze uit te stellen naar 2022. Tijdens het laatste trainingsweekend namen we afscheid van onze groep en we hopen van harte hun volgend jaar weer te mogen trainen.

Misschien wil jij deze fantastische groep vergezellen in 2022 ? TheWildlinger

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait