Dikke dankuwel !

Wij wensen iedereen van harte bedanken voor de steun aan de kinderen van Askole. Dankzij de donaties van 46 mensen en 2 firma’s DenBerkDélice en Montea konden we een bedrag van 8000 euro inzamelen in amper 2 weken tijd… dat is echt ongelofelijk!

Om dit in goede banen te leiden, werk ik nauw samen met de bekende Roemeense klimmer Alex Gavan die al jaren een project heeft lopen voor de leraren in Askole. Hij helpt mij met de logistieke en financiële afhandeling. Samen met de schooldirecteur en onze logistieke outfitter BlueSkyTrek&Tours zullen we de komende weken al het nodige materiaal aankopen om deze te kunnen overhandigen aan de kids tegen het einde van onze expeditie. De rekening BE79 9734 112 4733 – op naam van Sofie Lenaerts met vermelding Children Askole blijft openstaan. Alle donaties die nog zouden volgen zullen hun weg blijven vinden naar de school van Askole.

Ik zou hierbij ook heel graag de Pakistaanse Ambassadeur Zaheer A. Janjua en zijn team in Brussel willen bedanken voor hun hulp en gastvrijheid. We kijken er naar uit om Pakistan terug te mogen omarmen met zijn prachtige cultuur en natuur.

Al deze avonturen worden mede mogelijk gemaakt dankzij onze partners in crime 🙏 Het is dan ook met veel trots dat we jullie vlaggen meenemen naar de top!

Old logo on the summit of Mount Vinson – Antarctica. Now the new logo is ready for Broad Peak !

One thought on “Dikke dankuwel !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait