Aangekomen in basecamp

Zware tocht met zware rugzakken, maar veilig en wel aangekomen in basecamp. We nemen afscheid van Oswaldo Rodrigo Pereira, van Paula en MingTemba, Simone Moro, het Alex Txikon- team, het Sherpa Team en de kitchen staff die zo goed voor ons zorgde. Vanaf overmorgen geven ze een week slecht weer ( veel sneeuwval en windsnelheden boven 100 km/hr. Iedereen verlaat weer basecamp voor onbepaalde tijd ( een werkwijze die ons onbekend was 😉

Onze terugvlucht is voorzien 27 jan. We hebben dus geen tijd meer om het nog eens te proberen want na hevige sneeuwval is het steeds wachten tot het weer stabiel is. Morgen terug naar Samagaon en waarschijnlijk dag erna naar Kathmandu. We wensen het overgebleven team meer geluk om de top te bereiken en een veilige afdaling. Zij hebben nog heel de maand feb tijd om het nog eens te proberen maar voor ons zit het er hier jammer genoeg op 🙁

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait